Maak kennis met Karakter

In de wijk Groenewei in Meerstad ontwikkelen we plan Karakter; 29 stoere woningen met een stadse uitstraling. Drie lagen, of zelfs vier. Puntige daken en platte daken, geen woning in Karakter is gelijk. De stad in het klein, maar jouw woongenot in het kwadraat.

Karakter

Vanuit je nieuwe woning kijk je uit over Park Meerstad en het Woldmeer. Park Meerstad telt maar liefst 10 hectare aan ongerepte natuur. Volop plassen om in te stampen en paadjes om met je mountainbike te bedwingen. Bovendien vind je hier een gezellig horecapaviljoen, een strand en genoeg ruimte om een balletje te trappen, een speurtocht uit te zetten of een buurtfestival te organiseren. Kortom: de plek waar je écht geniet van het ultieme buitenleven.

Karakter
Plaatje Website

29 karakteristieke parkhuizen

De 29 parkhuizen van Karakter zijn mooi van binnen en buiten! - Energiezuinig, in de basis voorzien van een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen - Inclusief luxe sanitair en een complete keuken van THUIS de Showroom - Helemaal af te werken naar eigen wensen - Parkeren op eigen terrein. Elke woning heeft 2 parkeerplaatsen op het eigen perceel bij de woning - Verschillende type woningen, voor ieder wat wils!

29 karakteristieke parkhuizen

Maak kennis met onze woningen

Type Cachet

Statige woning van 3 woonlagen met een kap. Ca. 130-146 m2 woonoppervlakte (nr's 1-3-5-7-10-13-16-19-24-25)

Type Sympathiek

Woning van 3 woonlagen met een kap. Standaard voorzien van een erker aan de voorzijde en een balkon. Ca. 134-149 m2 woonoppervlakte (nr's 2-8-12-17-20-24)

Type Signatuur

Hoekwoning met 3 woonlagen met kap en een entree aan de zijkant van het huis. Ca. 148 m2 woonoppervlakte (nr's 4-9-21-22)

Type Klasse

Woning van 4 woonlagen met een kap en een balkon. Ca. 185-199 m2 woonoppervlakte (nr's 6-18-26-27)

Type Kaliber

Statige witte woning met 4 woonlagen met een plat dak. Maar liefst 203 m2 groot! (nr's 11-28)

Type Elan

Hoekwoning met 3 woonlagen en een plat dak. Ca. 166 m2 woonoppervlakte (nr 29)

Type Markant

Markant gelegen op de binnenste hoeken. Unieke ligging en veel ruimte om het huis. Ca. 136 m2 woonoppervlakte (nr's 14-15)

Laat je woondroom uitkomen

In plan Karakter wordt jouw woondroom werkelijkheid. De stoere, stadse woningen geven je de ruimte om te wonen zoals jij wilt. Een kantoor aan huis, een verdieping voor je studerende kinderen of een woning voor meerdere generaties onder één dak. Benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je aan en wij houden je op de hoogte!

Aanmelden
Laat je woondroom uitkomen

Hier geen verkeer dat raast, maar riet dat ruist