21 juli 2021

Maak kennis met Karakter

De afgelopen periode hebben we niet stilgezeten en zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van project Karakter in Meerstad. Graag presenteren we onze 29 hoofdrolspelers aan je! Via de interactieve kavelkaart op de website is het nu mogelijk alle woningen en de woningspecifieke kenmerken te bekijken. Zo kun je per bouwnummer zien hoe groot het huis is, hoe groot de kavel is en hoe de indeling eruit ziet. Klik de woningen aan om de plattegronden, gevelaanzichten en de vrij op naam vanafprijs te zien. De brochure van Karakter is vanaf morgen te downloaden via website!

Maak kennis met Karakter

Geef je woningvoorkeuren aan ons door!

Wij zijn benieuwd welke woning jou het meeste aanspreekt! Via je persoonlijke account kun je aangeven in welke woning(en) je het meeste interesse hebt. In de accountomgeving is een online formulier beschikbaar waarmee je je interesse kunt aangeven voor een of meerdere woningen. Heb jij je voorkeuren al doorgegeven maar wil je ze toch weer wijzigen? Ook dat kan via je account!

 

 

 

Oriëntatiegesprek NextHome

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Karakter kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NextHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Om bij de start verkoop een woning toegewezen te krijgen is een financiële check bij NextHome vereist. Zo weten wij en jij of de woning haalbaar en betaalbaar voor je is. Wil jij kans maken op een woning? Dan kun je tot en met 7 september een afspraak inplannen met NextHome. Tijdens dit gesprek vertellen ze je alles over de duurzaamheidshypotheek en wordt gekeken of je de woning kunt betalen en wat de te verwachten maandlasten zijn.  Wil je een oriëntatiegesprek aanvragen? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van Nexthome via 0186-745772 en vraag naar Richard, Wesley, Aletta of Danielle. Dit zijn de Hypotheekspecialisten voor Karakter. Mailen kan naar info@nexthome.nl.  I.v.m. het coronavirus vinden de oriëntatiegesprekken online plaats via Microsoft Teams.

Oriëntatiegesprek NextHome