22 augustus 2021

Start verkoop 8 september

De verkoop van Karakter gaat 8 september starten! We leggen graag het aankoopproces in detail uit zodat je zeker weet dat je de juiste stappen doorloopt om in aanmerking te komen voor een van de woningen.

Start verkoop 8 september

Aankoopproces Karakter

Om zeker te weten dat jij precies weet hoe je in aanmerking moet komen voor een woning bij de start verkoop hebben we een aankoopproces uitgeschreven. Via de button kun je het volledige proces lezen. Mocht je nog vragen hebben laat ons dat dan weten.

Aankoopproces Karakter
Aankoopproces Karakter

Oriƫntatiegesprek NextHome

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Karakter kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NextHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Om bij de start verkoop een woning toegewezen te krijgen is een financiële check bij NextHome vereist. Zo weten wij en jij of de woning haalbaar en betaalbaar voor je is. Wil jij kans maken op een woning? Dan kun je tot en met 7 september een afspraak inplannen met NextHome. Tijdens dit gesprek vertellen ze je alles over de duurzaamheidshypotheek en wordt gekeken of je de woning kunt betalen en wat de te verwachten maandlasten zijn. Wil je een oriëntatiegesprek aanvragen? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van Nexthome via 0186-745772 en vraag naar Richard, Wesley, Aletta of Danielle. Dit zijn de Hypotheekspecialisten voor Karakter. Mailen kan naar info@nexthome.nl. I.v.m. het coronavirus vinden de oriëntatiegesprekken online plaats via Microsoft Teams.

Oriëntatiegesprek NextHome