Services

Karakter is volledig uitverkocht. Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt anders dan het kopen van een bestaande woning. Uiteraard word je door professionals begeleidt zodat de weg naar jouw nieuwe woning een feestje wordt!

Tijdlijn Karakter

01

Woonwensen inventariseren

juni 2021

We zijn benieuwd naar jouw woonwensen. Je woonwensen kun je doorgeven via je account.
02

Woningvoorkeuren doorgeven

21 juli 2021

Via de interactieve kavelkaart onder het kopje 'aanbod' is het nu mogelijk alle woningen en de woningspecifieke kenmerken te bekijken. Zo kun je per bouwnummer zien hoe groot het huis is, hoe groot de kavel is en hoe de indeling eruit ziet. Klik de woningen aan om de plattegronden, gevelaanzichten en de vrij op naam vanafprijs te zien. De brochure van Karakter is ook te downloaden. Wij zijn benieuwd welke woning jou het meeste aanspreekt! Via je persoonlijke account kun je aangeven in welke woning(en) je het meeste interesse hebt. Heb jij je voorkeuren al doorgegeven maar wil je ze toch weer wijzigen? Ook dat kan via je account! De online start verkoop van Karakter is woensdag 8 september. Noteer deze datum vast in je agenda! Vanaf dit moment kun je via het inschrijfformulier in de accountomgeving aangeven welke woning jij wil kopen. Alle verkoopstukken en de v.o.n. prijzen zijn dan bekend. Om bij de start verkoop een woning toegewezen te krijgen is een financiële check bij NextHome vereist. Zo weten wij en jij of de woning haalbaar en betaalbaar voor je is. Wil jij kans maken op een woning? Dan kun je tot en met 7 september een afspraak inplannen met NextHome. Tijdens dit gesprek vertellen ze je alles over de duurzaamheidshypotheek en wordt gekeken of je de woning kunt betalen en wat de te verwachten maandlasten zijn. Wil je een oriëntatiegesprek aanvragen? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van Nexthome via 0186-745772 en vraag naar Richard, Wesley, Aletta of Danielle. Dit zijn de Hypotheekspecialisten voor Karakter. Mailen kan naar info@nexthome.nl Uiteraard sturen we je de volledige verkoopprocedure nog toe zodat je zeker weet wat je moet doen om kans te maken op een woning in Karakter.
03

Start verkoop

8 september 2021

De online start verkoop van Karakter is woensdag 8 september. Noteer deze datum vast in je agenda! Vanaf dit moment kun je via het inschrijfformulier in de accountomgeving aangeven welke woning jij wil kopen. Alle verkoopstukken en de v.o.n. prijzen zijn dan bekend. Om bij de start verkoop een woning toegewezen te krijgen is een financiële check bij NextHome vereist. Zo weten wij en jij of de woning haalbaar en betaalbaar voor je is. Wil jij kans maken op een woning? Dan kun je tot en met 7 september een afspraak inplannen met NextHome. Tijdens dit gesprek vertellen ze je alles over de duurzaamheidshypotheek en wordt gekeken of je de woning kunt betalen en wat de te verwachten maandlasten zijn. Wil je een oriëntatiegesprek aanvragen? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van Nexthome via 0186-745772 en vraag naar Richard, Wesley, Aletta of Danielle. Dit zijn de Hypotheekspecialisten voor Karakter. Mailen kan naar info@nexthome.nl Het volledige aankoopproces is te lezen onder het kopje downloads.
04

Bezoek showroom en koperskeuzes

oktober 2021

Huidige fase

Vanaf oktober kan je om tafel met onze sales adviseur om jouw keuken en sanitair samen te stellen. Samen met deze adviseur kies je ook alle meerwerkopties om de woning helemaal af te werken naar jouw wensen.
05

Start bouw

april 2022

De bouw van Karakter gaat starten.
06

Oplevering

2023

De oplevering en sleuteloverdracht van jouw nieuwe woning!